"Enjoy" interjerą sukūrė stambiausia pasaulyje prabangos prekių gamintoja "Louis Vuitton", panaudojusi "Bang&Olufsen" sprendimus ne tik šiuolaikiškiausioms muzikos ir vidaus telefono sistemoms. "Bang&Olufsen" taip pat sukūrė visas iš aliuminio pagamintas interjero detales - nuo prietaisų skydelio iki pavarų perjungimo svirties ir pedalų.

"Mums labai malonu, kad galime kartu su pirmaujančiomis automobilių ir jų dalių dizaino įmonėmis dalyvauti šiame įdomiame ir kūrybiškame projekte, - sakė "Bang&Olufsen" vadovas Torbenas Ballegaardas Sorensenas (Torbenas Balegoras Sorensenas). - Šį projektą laikome ne tik verslo galimybe, bet ir įkvėpimo šaltiniu bei paraginimu mūsų dizaineriams keistis mintimis. Tai suteiks mums įkvėpimo kuriant aukščiausios klasės garso sistemas".

"Bang&Olufsen" jau turi gamybos liniją, skirtą prabangių automobilių garso sistemoms, tačiau "Enjoy" atvejis yra išskirtinis. "Pininfarina" modelio garso sistemos pagrindą sudaro du nedideli "Beosound 2" MP3 grotuvai, įtaisyti po vidinėmis durų rankenėlėmis. Abu nerūdijančio plieno grotuvai turi ausines su aktyvaus triukšmo mažinimo sistemomis. Automobilyje bus ir šalmai vairuotojui bei keleiviui.

Šalmuose yra įdiegti mikrofonai ir garsiakalbiai, kurie vairuotojui ir keleiviui kalbantis automatiškai koreguoja muzikos garsą.

"Bang&Olufsen" gamina aliuminio dalis ir kitiems automobiliams, tačiau "Enjoy" skirtos dalys yra daug aukštesnės kokybės. Šiais metais "Enjoy" bus eksponuojamas Londone, Tokijuje, Singapūre ir Paryžiuje, o rinkoje pasirodys 2005-aisiais.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją