„Gal redakcijai būtų įdomi Romainiuose esančios Lubinų gatvės tragiškos būklės tema?

Gyventojai pasirašinėjo peticiją, rašom ir skambinam savivaldybei, jie raštu kažką žada, žodžiu sako, kad atvažiuos vis po savaitės pažiūrėt situacijos, niekas nevyksta. Gatvė yra MIESTE“, – skundžiasi vietiniai gyventojai.

Anot skaitytojų, gatvė siaura, joje vos telpa prasilenkti du automobiliai, o jeigu užklysta didesnis transportas, gatvė tampa visai nepravažiuojama, o pėstieji turi klampoti kelkraščiu ir vengti atvažiuojančių automobilių.

„Prasilenkti neįmanoma net lengviesiems, kai važiuoja sunkusis transportas, nebėra kur bėgti pėstiesiems. Jau nekalbant, kad vakarais tamsu, neapšviesta“, – teigia gyventojai.

Anot gyventojų, pažadai dalijami jau ilgą laiką, bet niekas nesikeičia.

„Mums žada, kad sutvarkys tas duobes iki renovacijos pilnos, bet nieko nedaro, paskambinus aišku, kad meluoja raštu.

Savivaldybė teigia, kad likviduotos, o visas foto dariau šiandien, vien duobės, o važiuojamoji dalis yra ir kelkraštis realybėj, nes neina prasilenkti kitai“, – apie biurokratinę netvarką kalbėjo skaitytoja.

Teigia, kad tvarko

Situaciją pakomentavo Kauno miesto savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

„Savivaldybė nuolat atlieka gatvės priežiūros darbus. Tuo pačiu sutvarko ir avarines duobes. Jeigu viskas klostysis pagal planą, Lubinų gatvė didelio dėmesio sulauks jau kitąmet – esame numatę jos rekonstrukciją“, – žadėjo A. Pakalniškis.