„Vilniaus Akropolis“ įsipareigoja savo lėšomis suprojektuoti ir įrengti dviejų lygių transporto mazgą – viaduką virš Ozo gatvės, sujungsiantį pastatus Ozo g. 25 su planuojama Šiaurine gatve ir skirtą aptarnauti papildomiems įvažiavimo ir išvažiavimo keliams tarp pramogų ir prekybos centro ir Ozo gatvės. Į šiuos darbus bendrovė investuos ne mažiau kaip 10 mln. litų.

Taip pat sutarta, kad iki 1 mln. litų bendrovė skirs antžeminėms ir požeminėms perėjoms Ozo ir Gelvonų sankryžoje įrengti, 0,5 mln. litų – lietaus nutekėjimo sistemai Geležinio Vilko gatvėje sutvarkyti ir 0,5 mln. litų Šeškinės ozo geomorfologiniam draustiniui sutvarkyti.

Be to, AB „Vilniaus Akropolis“ grąžins Savivaldybės nuosavybėn už savo sklypo ribų įrengtą automobilių stovėjimo aikštelę, kuri dėl tam tikrų Vilniaus apskrities administracijos pareigūnų veiksmų buvo atiduota bendrovei. Kol atsipirks investicijos į šią aikštelę, Savivaldybė leis bendrovei ja neatlygintinai naudotis, tačiau aikštelė išliks miesto nuosavybe.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją