Alkoholio padauginęs vyras ėmė grasinti lėktuvo įgulai, tad pilotams neliko nieko kito tik tupdyti lėktuvą. Medaus kopinėti į Kubą brito žmona išvyko viena, skelbia „The Independent“.

Lankašyre gyvenantis Mohammedas Khelya, prieš įsiveldamas į konfliktą su žmona, išgėrė butelį oro uoste įsigytos degtinės. Viskas baigėsi tuo, kad vyrui uždėti antrankiai, o lėktuvas neplanuotai leidosi Bermudoje, teigia kaltintojai.

Lapkričio 25 dieną britas stojo prieš teismą. Vyras pripažino gėręs alkoholį ir grasinęs lėktuvo įgulai.

22 metų britas ir jo žmona kartu su dar 309 keleiviais į Kubą išskrido iš Mančesterio oro uosto. Po skrydžio pradžios praėjus kelioms valandoms, jaunavedžiai susipyko, moteris persėdo toliau nuo vyro. M. Khelya bergždžiai meldė lėktuvo personalo leisti ją pamatyti.

„Nužudysiu tave, o tada nužudysiu visus kitus“, – lėktuvo įgulos nariui pagrasino britas. Kai antrankiais surakintą britą lėktuvo palydovai vedė į lėktuvo galą, jis vis taikėsi apspjauti keleivius. Lėktuvas buvo nukreiptas į L. F. Wade tarptautinį oro uostą. Prasikaltusį keleivį pasitiko policijos pareigūnai, kurie jį išsivedė.

Teismas britui už girtumą lėktuve ir grasinimus įgulai skyrė 3 tūkst. dolerių (8307 Lt) baudą.

„Neįsivaizduoju, kaip atleisiu sau už šį poelgį. Neįsivaizduoju, kaip man atleis žmona“, – apgailestauja vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)