Likusių 7 proc. „Baltic Taxi“ akcijų savininkė tebėra smulkioji latvių nacionalinių avialinijų „airBaltic“ akcininkė, kompanija „Baltijas Aviācijas sistēmas“ (BAS), o dar 3 proc. kapitalo kaip ir anksčiau priklauso verslininkui Janiui Nagliui.

„JS Advisory“ savininkas Janis Strazdinšas pranešė, kad jo kompanija taps „Baltic Taxi“ investuotoju. „JS Advisory“ taps įmonės “Baltic Taxi“ finansiniu investuotoju, bet esminių pokyčių šios firmos veikloje artimiausiu metu nenumatoma. Šiek tiek pakeisime įmonės valdybą – į ją bus įtrauktas „JS Advisory“ atstovas. Tačiau J. Naglis (vienintelis „Baltic Taxi“ valdybos narys) išsaugos savo vietą, nes yra labai kompetentingas ir daug išmanantis specialistas“, - sakė jis.

Sandorio sumos J.Strazdinšas neįvardijo.

Kompanija „JS Advisory“ buvo įregistruota 2010 metų vasarį. Jos savininkas yra minėtas J.Strazdinšas. Pirmaisiais veiklos metais kompanijos apyvarta siekė 562 latus (2,7 tūkst. litų), o pelnas buvo 29 latai (143 litai).

„Baltic Taxi“ apyvarta 2010 metais sudarė 1,021 mln. latų (5 mln. litų), o nuostoliai siekė 361 300 latų (1,7 mln. litų).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją