Maždaug prieš porą mėnesių pradėję Herkaus Manto gatvės rekonstrukciją, kelininkai dar iki Jūros šventės tikisi užbaigti tvarkyti pirmąsias dvi jos atkarpas. Tačiau darbai gali sutrikti, nes susidurta su nenumatyta problema - siauroje šaligatvio zonoje nebesutelpa požeminės komunikacijos.

Anot bendrovės "Klaipėdos keliai" direktoriaus Viliaus Kazlausko, dėl remonto pagrindinėje miesto gatvėje kuriam laikui gali sutrikti ir eismas, nes klojant naują asfalto dangą bei požemines komunikacijas ją teks uždaryti. Eismą planuojama nutraukti ne visoje H. Manto gatvėje iš karto, o tik tuose ruožuose, kur vyks darbai. Tačiau net ir tokiu atveju miestiečiai patirs nemažai nepatogumų.

Po rekonstrukcijos H. Manto gatvė praplatės, bus pakeista šaligatvių danga, sumontuoti nauji šviestuvai bei šviesoforai. Į gatvę, kuri paskutinį kartą rekonstruota prieš dešimtmetį, vien šiemet planuojama investuoti apie 3,5 milijono litų. Viso projekto vertė siekia apie 5 milijonus litų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją