Kaip teigia užsienio žiniasklaida, M. Hrynas dirbo lietuvių transporto bendrovėje „Finėjas“, jis vežė krovinį iš Pietų Europos į Nyderlandus. Spalio 21 dienos maždaug aštuntą valandą ryto baltarusis sustojo pailsėti Hazeldono stovėjimo aikštelėje netoliese Belgijos sienos. Tą patį vakarą jaunas vyras rastas su daugybėmis durtinėmis žaizdomis, jis mirė įvykio vietoje.

Delfi susisiekė su bendrove „Finėjas“ dėl šios žinios, tačiau komentaro dar nesulaukė. Gavę papildysime.

Maksim Hryn (Nyderlandų policijos nuotr.)

Šiuo metu policijos pareigūnai ieško konkretaus asmens, galimai turinčio vertingos informacijos apie žmogžudystę: spėjama, kad jis gali būti apie 60 metų, šviesaus gymio, plikas. Nusikaltimo vakarą jis vilkėjo juodus viršutinius drabužius su ryškių spalvų detalėmis ant rankovių ir baltų raidžių užrašu ant krūtinės.

Policija taip pat ragina visus, nusikaltimo vakarą mačiusius ką nors neįprasto stovėjimo aikštelėje nuo šeštos iki pusės aštuonių vakaro, taip pat ką nors žinančius, ką M. Hrynas veikė laikotarpiu nuo aštuntos valandos ryto iki tos akimirkos, kai rastas negyvas, nelikti abejingus ir kreiptis į policiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)