„Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį daug kur krituliai (sniegas, šlapdriba), pietiniuose ir rytiniuose rajonuose smarkūs. Intensyvaus snygio metu gali mažėti matomumas (iki 200-600 m). Vietomis plikledis. Žemiausia temperatūra nuo 0 iki 4 laipsnių šalčio“, - praneša LAKD.

Sekmadienio popietę Lietuvos magistralinių ir krašto kelių dangos buvo daugiausiai apysausės. Švenčionių rajone miškingose vietovėse krašto kelių dangos vietomis dar provėžotos. Vairuotojai raginami atsižvelgti į eismo intensyvumą ir pasirinkti saugų važiavimo greitį.

Rajoninių kelių dangos padengtos prispausto arba šlapio sniego sluoksniu, kai kur provėžotos, slidžios.

Sekmadienio rytą Tauragės rajone buvo šlapdriba, vietomis snyguriavo Alytaus apskrityje ir Joniškio bei Šilutės rajonuose. Panevėžio ir Rokiškio rajonuose susidaręs rūkas, matomumas 150–300 metrų, praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Lietuvos magistralinių ir krašto kelių dangos sekmadienio rytą buvo šlapios arba drėgnos. Vilniaus apskrityje miškingose vietovėse krašto kelių dangos buvo kai kur provėžotos. Vairuotojai raginti atsižvelgti į esamą kelio dangos būklę ir pasirinkti saugų važiavimo greitį.

Rajoninių kelių dangos buvo padengtos prispausto sniego sluoksniu, kai kur provėžotos, slidžios.
Vilniaus rajone barstomi krašto keliai, taip pat vietomis valomi ir barstomi rajoniniai keliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)