Nukentėjusioji pareigūnams nurodė, kad trečiadienį apie 10 val. degalinėje, esančioje Kaune, Žemaičių pl., nepažįstamas vyriškis jai pasiūlė užpilti pigesnio dyzelino. Pasak kaunodiena.lt, vyras prisistatė degalinės darbuotoju ir tikino, kad jam kaip darbuotojui skirtas tam tikras kiekis degalų mažesne kaina. Jis paaiškino, kad jam kuro nereikia, tačiau nenorėtų prarasti galimybės pirkti kurą pigiau.

Nieko neįtardama moteris dosniu pasiūlymu susiviliojo. Ji ten pat degalinėje užpildė automobilio baką, padavė 200 litų tariamam degalinės darbuotojui ir jau rengėsi važiuoti. Tačiau netrukus ji pamatė, kad vyras su jos pinigais traukia ne į degalinės pastatą, o savo keliais. Moteris mėgino sulaikyti sukčių, tačiau nepavyko.

„Užregistruoti dar keli panašūs atvejai. Tik tie žmonės taip ir nesuprato buvę apgauti. Afera paaiškėjo tik tada, kai pigesniais degalais susigundžiusius vairuotojus policija surado dėl to, kad jie iš degalinės pasišalino nesumokėję už kurą", – pasakojo Santakos policijos komisariato Kriminalinės policijos vyriausiasis tyrėjas Arūnas Mockus.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)