Norintiems įsigyti traukinių bilietus Lietuvoje pasirašyta sutartis suteiks prieigą prie daugiau kaip 150 transporto operatorių ir pardavimo platformų visame pasaulyje, antradienį pranešė „LTG Link“.

„Šis bendradarbiavimas mums itin vertingas, nes galime viso pasaulio keliautojams pasiūlyti jiems patogiose platformose iškart įsigyti traukinių bilietus, kai dar tik planuoja keliones. (...) Dar labiau skatinsime užsienio svečius rinktis patogią ir tvarią galimybę pasiekti Lietuvą ir keliauti mūsų šalyje“, – išplatintame pranešime cituojamas LTG grupės generalinis direktorius Egidijus Lazauskas.

Planuojama, kad Lietuvos traukinių bilietus bus galima įsigyti ir per kitas bilietų pardavimo sistemas, kaip „Omio“, „The Trainline“, „Kiwi“, „Booking.com“, „Trip.com“, „Kayak“ ir kitas.

Pasak „LTG Link“ kelionių planavimo ir bilietų pardavimo sistemų platformos užtikrins saugius ir patogius atsiskaitymo būdus, pritaikytus skirtingų šalių klientams. Populiariose platformose bus siūloma įsigyti vienkartinius standartinius bilietus su galimybe pasirinkti bilieto klasę.

„LTG Link“ duomenimis, praėjusiais metais apie 10 proc. bilietų įsigijo užsieniečiai. Dažniausiai keliones po Lietuvą rinkosi Didžiosios Britanijos, Vokietijos, Lenkijos ir Švedijos gyventojai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją