Kaip skelbiama įmonės pranešime, pagal sutartis rangovas vykdys Lietuvos geležinkelio tinklo pagrindinių, stoties ir privažiuojamųjų kelių priežiūros darbus Vilniaus ir Kauno bei Šiaulių ir Klaipėdos regionuose.

Pasak geležinkelio infrastruktūros statybos ir aptarnavimo bendrovės „Leonhard Weiss Lietuva“ generalinio direktoriaus Michailo Lipkino, geležinkelio priežiūros darbai bus vykdomi pagal užsakovo poreikį dvylika mėnesių – iki kitų metų birželio pabaigos.

„Geležinkelio priežiūros darbai įmonei nėra naujovė – jie vykdomi nuo 2019-ųjų. Pagrindiniai darbai apims geležinkelio bėgių kelio viršutinės dalies – bėgių su tvirtinimo įtaisais, pabėgių ir kitų dalių priežiūrą saugiai geležinkelio eksploatacijai“, - teigė M. Lipkinas.

Informuojama, kad pagal kitą sutartį su „LTG Infra“, „Leonhard Weiss Lietuva“ šias metais turi atlikti Kybartų geležinkelio stoties 10 iešmų, esamų signalizacijos, ryšių ir elektros įrenginių bei pervažos remonto darbus. Taip pat įvykdyti tarpstočio Baisogala–Gimbogala kelių remonto darbus: pakeisti ir suvirinti 16 km bėgių, ištaisyti 20 km kelio geometrinius parametrus.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją