Įvertinus atitikimą bendrovės taikomai sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams, praėjusią savaitę patvirtintos 383 krovinių vežimo paraiškos. 72 paraiškos buvo atmestos, dar dėl 167 paraiškų sprendimas bus priimtas detaliau įvertinus klientų pateiktus duomenis. 42 iš šių atmestų krovinių vežimo paraiškų buvo skirtos eksportui arba importui iš/į Baltarusiją.

Praėjusią savaitę daugiausia buvo atmesta prašymų gabenti vagonus konteinerių pervežimui – nebuvo patvirtintos paraiškos gabenti 116 tokių vagonų. Be to, bendrovė atmetė 176 vežimo paraiškas vagonams su statybinėmis medžiagomis, 88 vagonams su maisto prekėmis, 18 vagonams su durpėmis ir jų produktais, taip pat 14 vagonų su žemės ūkio produkcijos išspaudomis.

Kaip nurodoma pranešime, nuo kovo 1 d. bendrovė „LTG Cargo“ iš viso yra sulaukusi 3281 krovinių vežimo paraiškų. Įvertinus atitikimą bendrovės taikomiems sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams, nuo kovo mėn. pradžios patvirtintos 2467 krovinių vežimo paraiškos. 610 paraiškų buvo atmestos. Daugiau nei pusė šių atmestų krovinių vežimo paraiškų (418 vienetų) buvo skirtos eksportui arba importui iš/į Baltarusiją.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją