Skelbiama, kad liepos 31–rugpjūčio 6 dienomis „LTG Cargo" sulaukė 460 paraiškų kroviniams tarp Lietuvos ir užsienio šalių vežti. Įvertinus atitikimą bendrovės taikomai sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams, praėjusią savaitę patvirtintos 267 krovinių vežimo paraiškos.

45 paraiškos buvo atmestos, dar dėl 148 paraiškų sprendimas bus priimtas detaliau įvertinus klientų pateiktus duomenis. 9 iš šių atmestų krovinių vežimo paraiškų buvo skirtos eksportui arba importui iš / į Baltarusiją.

Iš viso praėjusią savaitę atmesti prašymai gabenti 573 vagonus: 430 vagonų su nafta ir naftos produkcija, 56 vagonai su juodaisiais metalais, 18 vagonų su chemikalais ir soda, 56 vagonai su kitais kroviniais.

Sklebiama, kad iš viso per liepos mėn. buvo sulaukta 2724 krovinių vežimo paraiškų. Įvertinus atitikimą bendrovės taikomiems sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams bei kitus aspektus, praėjusį mėn. buvo patvirtintos 2359 krovinių vežimo paraiškos.

365 paraiškos buvo atmestos. Trečdalis šių atmestų krovinių vežimo paraiškų (111 vienetų) buvo skirtos eksportui arba importui iš / į Baltarusiją.

Iš viso liepos mėnesį atmesti prašymai gabenti 3559 vagonus: 695 vagonai su akmens anglimi, 581 vagonas su nafta ir naftos produktais, 394 vagonai su statybiniais kroviniais, 349 vagonai su cheminėmis ir mineralinėmis trąšomis, 220 vagonų su išspaudomis, likę vagonai – su kitomis įvairiarūšėmis prekėmis, nurodoma pranešime.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją