Kelininkai praneša, kad šią naktį šalyje bus lietus ir dulksna. Vakariniuose ir šiauriniuose rajonuose lijundra. Visi keliai bus pakankamai slidūs, todėl keliauti nepatartina.

Lietuvos automobilių kelių direkcijos 16 val. duomenimis, lijundra tebesitęsia Klaipėdos, Telšių, Šiaulių apskrityse.

Čia magistralinių ir krašto kelių dangos daugiausiai provėžotos, provėžose šlapio sniego košė. Pakankamai slidu, nors šių kelių dangos buvo tris kartus pabarstytos. Eismo sąlygos yra pagerėjusios, bet toliau išlieka sudėtingos.

Iki 16 val. Klaipėdos, Tauragės ir Šiaulių apskrityse apsunkinto išvažiavimo rajoniniai keliai nuvalyti.

Silpnesnė lijundra Panevėžio ir Utenos apskrityse.

Centriniuose ir rytiniuose rajonuose magistralinių kelių dangos šlapios, o krašto kelių dangos įvairios: šlapios, provėžotos, provėžose šlapio sniego košė. Slidoka.

Automagistralė Vilnius-Kaunas-Klaipėda nuo 10 iki 130 km abi eismo juostos plikos šlapios, nuo 130 iki 190 km I- ma šlapia, II-ra provėžota, nuo 190 iki 306 km I-ma su nedidelėmis provėžomis, II-ra provėžota, provėžose šlapia sniego košė.

Automagistralė Vilnius-Panevėžys nuo 9 iki 80 km abi eismo juostos šlapios, nuo 80 iki 128 km I-ma šlapia, II-ra vietomis provėžota.
Geresnė padėtis pietiniuose ir pietrytiniuose šalies rajonuose. Čia magistralinių kelių dangos drėgnos, o krašto kelių dangos šlapios su nedidelėmis provėžomis. Eismo sąlygos normalios.

Rajoniniuose keliuose dangos padengtos privažinėtu ar suledėjusiu sniegu, provėžotos, ganėtinai slidžios.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją