UAB “Krasta Auto” direktoriaus Rimanto Kirklio teigimu, naudoto automobilio pirkimas Lietuvoje – vis dar loterija, nes vairuotojas pirkdamas ne visada žino, kokiomis sąlygomis automobilis buvo eksploatuotas ir kokia jo techninė būklė.

“Pradėdami teikti šią paslaugą, užtikriname, kad pirkėjai apie parduodamus automobilius galės sužinoti tikslią ir patikimą autorizuotų servisų informaciją ir taip išvengti papildomo lankymosi servisuose”, - teigia R. Kirklys.

Žadama, kad šalia “Krasta Auto” salono įrengtoje aikštelėje laikomi automobiliai bus techniškai tvarkingi, kartu bus pateikiama automobilio patikros metu surinkta informacija apie automobilio techninę būklę. Čia bus prekiaujama ne tik BMW Group gaminamais BMW ir MINI modeliais, bet ir kitų markių automobiliais.

Perkantys naujus ar naudotus automobilius galės pasinaudoti automobilių keitimo paslauga.

Dar šiais metais “Krasta Auto” planuoja prisijungti prie prekyba naudotais automobiliais koordinuojančios BMW Group programos “BMW Premium Selection”. “Prisijungus prie “BMW Premium Selection” programos, Lietuvos pirkėjai pageidaujamą automobilį galės išsirinkti iš visoje Europoje esančių keliasdešimties šio tinklo atstovybių”, – sako “Krasta Auto” vadovas R.Kirklys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją