Moteris, apimta nevaldomo pykčio, netikėtai pakeitė lėktuvo maršrutą. Apie tai rašo „The New York Times“. Kaltintojai siūlė nuteisti ją trejiems metams. 

Prokurorų teigimu, bendrovės vadovybė pamėgino papirkti lėktuvo įgulos narius, kad šie neprasitartų apie Cho Hyun-ah poelgį. 

Moters tėvas, „Korean Air" vadovas Cho Yang-ho kiek anksčiau viešai atsiprašė už „kvailą“ dukters elgesį ir atleido ją iš viceprezidentės pareigų.

Praėjusių metų gruodžio 5 d. Cho Hyun-ah, skridusi pirmąja klase, pareikalavo apgręžti pasirengusį jau pakilti „Korean Air" lėktuvą tam, kad galėtų išlaipinti vyriausiąją palydovę.

Moteris papiktino tai, kad jai buvo atnešta makadamijos riešutų, nors ji jų neprašė, be to, riešutai buvo patiekti ne ant lėkštelės, o pakuotėje.

Šis incidentas sukėlė pasipiktinimą Korėjos visuomenėje, nes į ją įpainioti turtingų šeimų, valdančių vadinamuosius „čebolius“ nariai.

„Čebolis“ - šeimų kontroliuojamų turtingų bendrovių konglomeratas. Šios finansinės pramoninės grupės didžia dalimi lemia šalies ekonominę padėtį ir palaiko glaudžius ryšius su valstybine valdžia.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)