Ketvirtadienį „Uber“ paskelbė, kad šį savaitgalį dovanoja iki 5 nemokamų kelionių, kurių bendra vertė negali viršyti 100 eurų, o kiekvienos atskirai – 20 eurų. Paskelbtos bendrovės paslaugų kainos.

Taksi paslaugos užsakymo internetu siūlanti „eTaksi“ savo klientams taip pat pateikė pasiūlymą.
„eTaksi garantuoja iškvietimą! Vidutinis atvykimo greitis 5 min. Šį savaitgalį nepavykus išsikviesti dovanosime 5 eurų kuponą. Būtina sąlyga: pažymėti visas grupes“, - rašoma trumpojoje žinutėje.

Nuolaidas siūlo ir pervežimo paslaugas teikianti bendrovė „Taxify“.

„Taxify“ kviečia pasinaudoti nemokama, iki 7 euru, pirmąja taksi kelione“, - rašoma socialiniame tinkle.

Šia nuolaida raginama pasinaudoti įvedus bendrovės platinamus kodus telefono programėlėje. Skelbiama, kad naujovė galioja iki gruodžio 1-os.

Bendrovei „Uber“ paskelbus savo paslaugų kainas, kiti taksi paslaugų teikėjai reagavo, dar kartą priminė savo paslaugų įkainius. Kai kurios taksi bendrovės nurodė, kad teikiamų paslaugų keisti neketina.

Sostinės taksi vežėjų asociacijos vadovas Romualdas Bieliauskas pritaria „Uber“ privalumams, bet pastebi, kad panašiais technologijas taksi kompanijos Lietuvoje naudoja jau kurį laiką, apie tai skelbė „Žinių radijas“.

„Ateina naujos technologijos. Kas pasakė, kad taksistai yra konservatyvūs ir nepriima naujų technologijų? Mes priimame naujas technologijas, mes patys jas naudojame. Ir tai, ką siūlo „Uber“, mes jau seniai vykdome. Tiktai gal vieno dalyko nevykdome, nes mums kol kas to neleidžia, tai yra atsiskaitymas telefonu, o ne grynaisiais pinigais. Bet mes manome, kad „Uber“ mums irgi atneš galimybes praplėsti savo veiklą“, – radijo laidoje teigė R. Bieliauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)