Pasak bendrovės „Klaipėdos laivų remontas“ generalinio direktoriaus Alvydo Butkaus, kuro kolonėlė sumontuota Kruizinių laivų terminalo vidiniame baseine. Taip siekiama, kad būtų patogu priplaukti užsipildyti kuro didesnėms jachtoms bei kateriams. Kolonėlė bus pajėgi aptarnauti visus pramoginius laivus, kurie nuolat švartuojasi Klaipėdos pilies uoste ir užsienio svečių laivus.

„Jaučiame, kad krizė baigiasi, daugėja pramoginių laivų, vien šiemet Klaipėdos pilies uosto klientai nusipirko apie 10 visiškai naujų jachtų bei pramoginių katerių, daugėja užsienio svečių, todėl stengiamas patenkinti visus jų poreikius“, - sako A.Butkus.

Kolonėlei įsigyti ir visai reikiamai infrastruktūrai sukurti investuota apie 250 tūkstančių litų. Iki šiol pramoginių laivų savininkai savarankiškai apsirūpindavo kuru atisiveždami nedidelėse talpyklose. Regatų metu kuro buvo galima užsipilti iš specialaus automobilio.

Laivų savininkai gali įsigyti tiek dyzelino, tiek A95 markės benzino. Bendrovė žada konkurencingas kainas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją