Vykstančiųjų šiais keliais prašoma atsižvelgti į tai, kad keliai padengti sniegu, o juos nuvalius, sningant vėl padengiami sniegu, todėl reiktų rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį ir nedaryti staigių manevrų. Vakariniuose ir šiauriniuose šalies rajonuose magistralinių ir krašto kelių dangos sausos, vietomis drėgnos.

Rajoninių kelių dangos padengtos prispausto sniego sluoksniu, provėžotos, slidžios.

Magistraliniai keliai valomi ir barstomi Vilniaus apskrityje, o Panevėžio ir Kauno apskrityse tik barstomi. Krašto keliai Alytaus apskrityje valomi ir barstomi, o Utenos apskrityje tik barstomi. Rajoniniai keliai valomi ir barstomi tik Vilniaus apskrityje.

Naktį numatomas snygis.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis naktį debesuota su pragiedruliais. Vietomis, daugiausia pietiniuose rajonuose pasnigs. Vėjas šiaurės 2-7 m/s. Žemiausia temperatūra nuo 14 iki 19 laipsnių šalčio, vietomis iki 21 laipsnio šalčio.

Vandens gylis krašto kelio Nr. 206 Šilutė–Rusnė apsemtame ruože, kurio ilgis 450 metrų (nuo 6,29 iki 6,74 km), išlieka 55 cm. Eismas draudžiamas, lengvąsias transporto priemones ir gyventojus bei keleivius VĮ „Klaipėdos regiono keliai“ perkelia specialiomis transporto priemonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)