Norintiems lankstumo – vienos dienos bilietas


Nuo gruodžio 14 d. keleiviams bus pasiūlytas naujas bilieto tipas – vienos dienos bilietas. Keleiviai, internetu ar programėle įsigiję vienos dienos bilietą, pasirinktoje maršrutų atkarpoje galės keliauti neribotą skaičių bet kuriuo norimu laiku. Šiuos bilietus keleiviai galės rinktis kelionėms visais maršrutais, kuriuose galimi ir įprasti terminuoti (mėnesio) bilietai.

„Jaučiame, kad klientai vis dažniau ieško lankstumo ir galimybės keliauti tiek paskutinę minutę pasirenkant kitą reisą, tiek pasirinktoje atkarpoje tą dieną keliauti neribotai. Todėl jau šiandien startuoja nauja bilieto rūšis, skirta tiems, kurie žino, kad tikrai norės tądien keliauti, tik dar nėra tikri dėl kelionės laiko“, – pasakoja D. Aleksandravičienė.

Į ir iš Vilniaus bei Klaipėdos miestų geležinkelio stočių keliautojai taip pat kviečiami judėti tvariai miestų viešuoju transportu – tereikia įsigyti vieną – traukinio ir viešojo transporto – bilietą.

Bilietą galima įsigyti „LTG Link“ interneto svetainėje arba mobiliojoje programėlėje perkant traukinio bilietus į arba iš Vilniaus bei Klaipėdos geležinkelio stočių. Pasirinkti vieną bilietą sistemoje galima kaip papildomą paslaugą.

Iš Kauno grįžkite vėlyvu traukiniu


Jau įprasta, kad traukinių tvarkaraščiai derinami prie didesnių renginių – šį gruodį keleivių laukia daugiau tokių traukinių reisų.

Šventiniu laikotarpiu vykstant „Eurolygos“ varžyboms iš Kauno į Vilnių suplanuota daugiau vėlyvų traukinių. Numatyti papildomi vakariniai reisai gruodžio 14, 22, 28 ir sausio 2 dienomis. Šių traukinių tvarkaraštis bus priderintas prie didžiausioje šalies arenoje vykstančių varžybų taip, kad į Kauną atvykę svečiai iš sostinės galėtų patogiai grįžti po varžybų.

„Ypač šventiniu laikotarpiu, kai sudėtingos eismo sąlygos ir tarp miestų susidaro automobilių spūstys, į didžiausius sezono renginius skatiname keliauti saugiai ir tvariai“, – teigia D. Aleksandravičienė.

Patogūs traukinių reisai tarp šių didžiųjų šalies miestų numatyti ir gruodžio 16 dieną (Jessica Shy turo „Pasaka“ koncertas), gruodžio 18 dieną (Martyno Levickio koncertas „Cinema sounds tour“) bei gruodžio 27 dieną (Donato Montvydo koncertas „360“).

Bendrovė atkreipia dėmesį, kad šventiniu laikotarpiu tarp didžiųjų Lietuvos mietų tikėtini didesni keleivių srautai, o į populiariausius reisus bilietai dažnai būna išpirkti dar prieš keletą dienų. Tad „LTG Link“ rekomenduoja žinant, kad tikrai keliausite pas artimuosius ar į šventinį koncertą, bilietus įsigykite iš anksto.

„Šventiniu laikotarpiu keleivių srautai išauga, ypač – populiariausiomis kryptimis tarp sostinės ir Kauno bei Klaipėdos, kuriomis atitinkamai ir lyginant su lapkričiu, keliauja apie 10 ir 30 proc. daugiau žmonių.

Be to, šiuo laikotarpiu kursuoja mūsų šventiniai traukiniai, į kuriuos bilietai neretai būna išgraibstomi dar anksčiau. Žinoma, keleivių patogumui, planuojame į reisus maršrutu Vilnius–Klaipėda leisti dvigubai didesnius sąstatus, tačiau norintiems keliauti populiariausiais laikais, siūlome bilietus įsigyti iš anksto“, – teigia „LTG Link“ verslo vystymo ir rinkodaros vadovė Dovilė Aleksandravičienė.

Keleiviams patariama sekti naujausią informacija, kuri skelbiama „LTG Link“ internetinėje svetainėje. Čia pateikiama naujausia informacija tiek apie įprastus, tiek apie šventinius reisus ar jų pokyčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją