Šią savaitę bendrovė “Kauno švara” papildomai barstys šaligatvius Žaliakalnyje, Žemuosiuose Šančiuose, VI forto, Kalniečių ir Šilainių mikrorajonuose, o bendrovės “Kauno keliai” mašinos - apledėjusias mažesnes miesto gatves.

Tuo metu šalia daugiabučių, mokyklų ir kitų visuomeninių įstaigų esančiais šaligatviais ir kiemais Kauno m. savivaldybė prašo pasirūpinti pačius kauniečius. Mišinio šaligatvių barstymui galima įsigyti bendrovėje “Kauno švara”. Daugiabučių namų gyventojai, nepriklausantys bendrijoms, dėl šaligatvių ir kiemų priežiūros turėtų kreiptis į savo mikrorajono butų ūkio įmones.

Be papildomai barstomų šalutinių Kauno gatvių ir šaligatvių, tradiciškai bus barstomos magistralinės gatvės ir tos, kuriomis važiuoja visuomeninis transportas, - informuoja savivaldybė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją