Skelbiama, kad šiuo metu „GetJet Airlines“ valdo orlaivių parką, kurį sudaro Boeing 737-800 ir Airbus A320-200 tipų šeimos orlaiviai. Atliepiant rinkos situaciją su padidėjusia ACMI (orlaivių nuomos su įgula ir draudimu) paslaugų paklausa, Lietuvos aviacijos bendrovė šiemet orlaivių parką jau papildė 2 Boeing 737NG ir 3 Airbus A320 tipų orlaiviais.

Pažymima, kad Airbus A321, skraidysiantis su lietuviška registracija LY-WSA, kurio salonas talpina 220 ekonominės klasės sėdimų vietų, jau sėkmingai įvestas į „GetJet Airlines“ skrydžių operacijas ir pradėjo komercinius skrydžius, aptarnaujant „GetJet Airlines“ klientus Europoje.

„GetJet Airlines“ praneša, kad pirmoji vasaros sezono pusė davė daug žadančių rezultatų ACMI paslaugų teikėjams. Lietuvos aviacijos bendrovė sudarė keletą reikšmingų nuomos su įgula sutarčių, taip pat atnaujino partnerystes su įvairiomis Europos oro linijomis – tiek su privačiomis oro linijomis, tiek su nacionaliniais vežėjais.

„GetJet Airlines“ – Lietuvos oro linijų bendrovė, nuo 2016 m. teikianti užsakomųjų skrydžių bei orlaivių ir įgulų nuomos paslaugas visame pasaulyje. „GetJet Airlines“ orlaivių parke Airbus A320 ir Boeing 737NG orlaiviai, kuriais bendrovė vykdo skrydžius į daugiau nei 170 oro uostų daugiau nei 50 šalių bei aptarnauja tokius klientus kaip „Air Baltic“, „Vueling“, „Icelandair“, „Wizz Air“, „Transavia“ ir kitus.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją