Anot oro bendrovės „Finnair“ direktoriaus Europos regionui Arūno Skujos, sprendimas nemažinti veiklos apimčių ir net jas didinti žiemos sezone buvo priimtas dėl gerų maršruto rezultatų ir populiarumo tarp keleivių.

„Džiaugiamės ir toliau galėdami stiprinti susisiekimą oru tarp Vilniaus ir Helsinkio. Lietuvos keliautojai gali mėgautis sklandžiais persėdimais atsinaujinusiame Helsinkio oro uoste keliaudami su „Finnair“ į Aziją, Vidurinių Rytų regioną, Šiaurės Ameriką ar kitus Europos miestus“, – teigia A. Skuja.

Helsinkis yra svarbus aviacijos centras visos Europos kontekste, kuris įvardijamas kaip vienas iš prioritetinių ir Lietuvos oro uostams.

Aviacijos ekspertų teigimu, tokiu skrydžių dažnumu tarp Vilniaus ir Helsinkio yra itin patenkinti keliaujantys verslo reikalais, kai reikalingos galimybės išvykti ir grįžti tą pačią dieną, patogiu laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją