1990 metais Lietuvoje įkurtai UAB “Veda” lyg šiol vadovavo Vilius Navickas. Bendrovė Lietuvoje atstovavo Fiat Group priklausančius "Alfa Romeo", "Fiat" bei "Lancia" prekinius ženklus.

Pasak nuo šiol bendrovės kontrolinį akcijų paketą valdančio Kęstučio Martinkėno, įmonės akcininkų pasikeitimas turės reikšmingą posūkį Italijos automobilių prekybai ne tik Lietuvoje, bet ir visame Baltijos šalių regione.

“Jau greitu laiku Lietuvoje prasidės visiškai nauja Italijos automobilių era, kuri netruks pereiti ir į kitas Baltijos šalis”, - sako jis.

Naujasis UAB “Veda” akcininkas Kęstutis Martinkėnas yra vienas pagrindinių BMW prekinį ženklą atstovaujančios įmonės Lietuvoje UAB “Krasta Auto” bei naujais ir naudotais automobiliais prekiaujančios bendrovės “Automodus” akcininkų. Šios dvi įmonės yra vienos lyderiaujančių Lietuvos rinkoje.

UAB “Veda” yra įsikūrusi Vilniuje. Praeitais metais bendrovė pardavė 109 Fiat Group prekinio ženklo automobilius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją