Jei ilgo skrydžio metu teko sėdėti šalia verkiančio kūdikio ar šūkaujančio vaiko, tikriausiai slapčia svajojote apie vien suaugusiesiems skirtus lėktuvus, rašo euronews.com.

Turkijos oro linijų bendrovė „Corendon Airlines“ nusprendė imtis priemonių – bendrovė paskelbė, kad jos lėktuvų skrydžiuose bus zonų, skirtų tik suaugusiesiems. Zonose tik suaugusiesiems bilietai bus parduodami asmenims nuo 16 metų.

„Corendon“ – pirma Europoje oro linijų bendrovė, siūlanti tokią paslaugą. Tik suaugusiesiems skirtas zonas lėktuvuose jau siūlo „AirAsia“ ir kai kurie kiti tarptautiniai oro vežėjai.

Turkijos aviabendrovė siūlys zonas tik suaugusiesiems skrydžiams tarp Amsterdamo ir Kiurasao salos Karibų jūroje. Kompanija pradės teikti šią paslaugą nuo šių metų lapkričio.

„Corendon“ oro linijos

Zona, skirta tik suaugusiesiems, bus lėktuvo priekyje, joje bus 93 vietos, skirtos asmenims nuo 16 m. Šią zoną nuo likusio lėktuvo salono skirs sienelės ir užuolaidos.

Bilietas į vien suaugusiesiems skirtą zoną kainuos 45 eurais brangiau.

Minėto maršruto lėktuvuose bus sėdynių su daugiau vietos kojoms, toks bilietas kainuos 100 eurų brangiau.

„Corendon“ įkūrėjo Atilay Uslu teigimu, zonos be vaikų bus skirtos keliautojams, kuriems skrydžio metu reikalinga ramybė.

Be to, pasak A. Uslu, ir su vaikais keliaujantys žmonės jausis ramiau, kad jų atžalos netrukdo kitiems keleiviams.

„Jie galės ramiai skrisi ir nesijaudinti, jei jų vaikai kels šiek tiek triukšmo“, – pabrėžė aviabendrovės įkūrėjas.

„Corendon“ jau siūlo vien suaugusiesiems skirtų viešbučių Kiurasao, Bodrume ir Ibisoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)