"Manau, kad Centro partija jau pradėjo rinkimų kampaniją, ir juostų visuomeniniam transportui žymėjimas vyko vasarą neatsitiktinai. Aš neprieštarauju visuomeninio transporto pirmumui, bet viskas, kaip tai vyko vasaros viduryje, buvo tikri viešieji ryšiai. Tai buvo dalis rinkimų kampanijos", - sakė A.Seppikas.

Pasak A.Seppiko, jokio plano pertvarkyti visuomeninį transportą nėra.

"Nėra tokio plano. Naujo visuomeninio transporto plėtotės programos nėra. Žinoma, kiekvienoje programoje pažymima, kad (visuomeninis transportas) galėtų būti ir turi būti plėtojamas, ir, be abejo, buvo plėtojamas per šiuos dešimt metų. Tik tokios programos nėra - šis nemokamas transportas yra tik rinkimų triukas, čia nėra jokių abejonių", - įsitikinęs A.Seppikas.

"Nemokamas transportas - tai juk iliuzija. Nemokamų daiktų nebūna. Nemokamas sūris tik pelėkautuose, ir tai - Edgaro Savisaaro pelėkautai, į kuriuo mes einame", - sakė A.Seppikas, turėdamas galvoje Centro partijos lyderį ir sostinės merą.

"Iš tikrųjų už tai moka visi - tie, kurie važinėja, ir tie, kurie nevažinėja. Manau, kad už tai mes dar ilgai mokėsime nuostoliais komunaliniam ūkiui, švietimui ir kultūrai", - pridūrė jis.

Jo nuomone, viename sąraše su visuomeniniu transportu - ortodoksų cerkvės Lasnamėjėje statyba, po to eina paminklas patriarchui Aleksijui, bus ir daugiau šio sąrašo papildymų, nors, pasak A.Seppiko, iš kur atsiras pinigų tam - neaišku.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)