Šiaurės ir šiaurės rytų Lietuvoje bei Trakų ir Šilalės rajonuose valstybinės reikšmės keliai padengti sniego sluoksniu, provėžoti ir taip pat buvo slidūs. Jie irgi yra barstomi ir valomi.

Kauno ir Marijampolės apskrityse barstomi slidūs tiltai ir viadukai.

Likusioje šalies dalyje magistraliniai keliai daugiausia sausi, vietomis drėgni. Krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai daugiausia sausi, tik Vilniaus ir Kauno apskrityse vietomis su sniego provėžomis. Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai visoje Lietuvoje padengti prispausto sniego sluoksniu, provėžoti, slidūs, todėl vykstančiųjų šiais keliais Lietuvos automobilių kelių direkcija prašo laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo, ties posūkiais pasirinkti saugų greitį.

Šiaulių, Telšių, Panevėžio ir Utenos apskrityse rytą silpnai snigo, kitur buvo be kritulių. Oro temperatūra rytą svyravo nuo 14 iki 19 laipsnių šalčio, vakariniuose ir šiauriniuose rajonuose - nuo 8 iki 13 laipsnių šalčio, rytiniuose - iki 24 laipsnių šalčio.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną vietomis numatomas silpnas snygis. Aukščiausia oro temperatūra nuo 9 iki 14 laipsnių šalčio.