Pasak bendrovės pranešimo, pradiniame veiklos atnaujinimo etape planuojama du ar tris reisus per dieną tarp Rygos, Vilniaus ir Talino.

„Ecolines“ vadovas Andris Podgornas teigė, kad šiuo metu su vyriausybių institucijomis aiškinamasi dėl keleivių pervežimo taisyklių, įmonė pasirengusi atnaujinti bilietų pardavimus, kai tik jos bus aiškiai išaiškintos.

Komentuodamas keleivių pervežimo už Baltijos valstybių ribų perspektyvas A. Podgornas pabrėžė, jog veikiausiai tai bus įmanoma ne anksčiau birželio vidurio, jei atitinkamos valstybės atvers savo sienas.

Nuo gegužės 15-osios Lietuva, Latvija ir Estija savo gyventojams leidžia laisvą judėjimą tarp šalių – jie keliaudami per šias tris šalis neturės pagrįsti kelionės tikslo ir laikytis 14 dienų saviizoliacijos, jei ji nebuvo jiems paskirta, jie neturi kvėpavimo takų ligų požymių, neatvyko iš kitų valstybių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)