Ciurichas yra viena iš prioritetinių krypčių, su kuria nuo šiol turėsime dar geresnį susisiekimą. Tai reiškia ne tik patogesnes verslo keliones, bet ir daugiau galimybių visiems lengviau pasiekti tolimesnes kryptis“, – išplatintame pranešime cituojamas susisiekimo ministras Marius Skuodis.

Pasak LTOU, tai yra didžiausias skrydžių dažnis šiuo maršrutu per visą vykdymo istoriją. Šiuo metu skrydžiai tarp Lietuvos ir Šveicarijos vyksta 4 kartus per savaitę.

„Nuolat bendraujame su šia tradicine oro bendrove, ieškome galimybių plėsti jos siūlomų skrydžių spektrą ir dažnius tarp Lietuvos ir svarbių aviacijos centrų Europoje. Ciurichas kaip skrydžių kryptis yra labai svarbi tiek mūsų šalies, tiek užsienio verslo keliautojams“, – teigė LTOU Aviacinių paslaugų skyriaus vadovas Tomas Zitikis.

Kaip nurodoma pranešime, „Swiss“ sprendimui didinti skrydžių dažnius įtaką turėjo Susisiekimo ministerijos ir LTOU konkrečių maršrutų skatinimo priemonės.

LTOU primena, kad oro bendrovė „Lufthansa Group“ Vilniaus oro uoste vykdo tiesioginius, reguliarius skrydžius su keturiomis savo grupės kompanijomis – „Lufthansa“, „Swiss“, „Austrian Airlines“ ir „Brussels Airlines“.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją