Magistralinių ir krašto kelių dangos drėgnos, vietomis provėžotos. Kelininkai prašo atsižvelgti į tai, kad keliai provėžoti, vietomis yra slidžių ruožų, todėl reiktų rinktis saugų, o ne maksimaliai leistiną greitį ir nedaryti staigių manevrų, nelenkti kitų transporto priemonių neįsitikinę, kad jūsų manevras yra saugus.

Lietuvos rajoninių kelių dangos padengtos prispausto sniego sluoksniu, provėžotos, slidžios.

Visoje šalyje daugumos magistralinių, krašto ir didesnio intensyvumo rajoninių kelių dangos barstomos ir vietomis valomos.

Vandens gylis krašto kelio Nr. 206 Šilutė–Rusnė apsemtame ruože, kurio ilgis 450 metrų (nuo 6,29 iki 6,74 km), išlieka 55 cm. Eismas draudžiamas, lengvąsias transporto priemones ir gyventojus (keleivius) VĮ „Klaipėdos regiono keliai“ perkelia specialiomis transporto priemonėmis. VĮ „Klaipėdos regiono keliai“ perkelia specialiomis transporto priemonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)