Keičiasi kaina

Pranešime žiniasklaidai rašoma, kad nuo šiol kelionės kaina bus skaičiuojama už kelionės laiką ir nuvažiuotus kilometrus (nuo 0,13 EUR už kilometrą). Iki šiol pirmi 50 km su „CityBee“ buvo nemokami.

Minutės, valandos bei paros kainos mažėja. Nuo 2018 m. spalio 29 d. sieks: minutė nuo 0,14 EUR, valanda nuo 4,90 EUR, para – nuo 22,90 EUR.

„Nauja kainodara sudaryta taip, kad vidutinė kelionės kaina kelionės pabaigoje vartotojui nesikeistų. Daugiausia kelionių yra atliekama miestuose, tad naujas kainos skaičiavimo būdas pritaikytas būtent šioms kelionėms, ypač esant didelėms eismo spūstims. Tikimės, kad šis kelionės kainos skaičiavimo būdas bus paprastesnis ir suprantamesnis“, – rašoma pranešime.

Už 0,1 promilės – bauda

Pagal atnaujintas „CityBee“ taisykles, paslaugos vartotojas, naudodamasis transporto priemone, turi būti visiškai blaivus (0,0 promilių). Pažeidus šį punktą, be teisės naudotis „CityBee“ paslauga praradimo, bus taikoma 2000 EUR bauda.

Taisyklėse taip pat nurodoma, kad bendrovė turi teisę informaciją apie pastebėtus KET pažeidimus perduoti atsakingoms institucijoms.

„CityBee“ pasisako prieš vairavimą neblaiviems, o efektyvių priemonių kovai su šia visuomenės problema paieška yra vienas iš mūsų prioritetų. Norime pabrėžti, kad neblaivių vairuotojų sukelti eismo įvykiai yra jų atsakomybė“, – rašoma pranešime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)