„Circle K“ degalų kategorijos vadovas Baltijos šalyse Rokas Laurinavičius Delfi pasakoja, kad naujovei bus pasitelkta sistema, kurioje bus sujungti keli įrenginiai – mobilioji aplikacija, vaizdo kameros.

„Klientui reikės parsisiųsti programėlę, prisijungti prie lojalumo programos ir joje užregistruoti savo banko kortelę bei automobilio valstybinį numerį. Tuomet atvykus į degalinę ir prisipylus degalų, vaizdo kamera nuskaitys numerius, o sistema nuskaičiuos reikalingą sumą“, – sako R. Laurinavičius.

Mokėjimo kvitą bus galima atsispausdinti šalia degalinių pompų stovinčiuose savitarnos terminaluose arba jis bus atsiunčiamas elektroniniu paštu.

„Viskas vyks automatiškai, visiškai bekontakčiu būdu. Viskas, ką klientui reikės padaryti, tai vieną kartą suvesti į programėlę visus reikalingus duomenis“, – teigia „Circle K“ atstovas.

Jis sako, kad maksimali suma, kurią bus galima tokiu būdu per vieną kartą išleisti degalinėje, dar nėra nustatyta, tačiau ji bus tokia, kad būtų galima pilnai pripildyti bet kokio lengvojo automobilio baką. Sunkiasvorių transporto priemonių vairuotojams naujasis atsiskaitymo už degalus būdas kol kas nebus prieinamas.

Pirmasis apie šia ruošiamą naujovę pranešė vz.lt.

„Circle K“ trims valandoms sumažino kainas

Kanados kapitalo degalinių tinklas tokią naujovę jau yra pristatęs Skandinavijos šalyse, kurį laiką naujove gali naudotis Estijos vairuotojai, o prieš savaitę ją pristatė ir Latvijos „Circle K“.

„Tad kitą mėnesį naujovė jau veiks visose Baltijos šalyse, netrukus ji bus prieinama ir Lenkijoje. Mums turbūt artimiausia ir panašiausia yra Estijos rinka, o joje naujove jau naudojasi apie 20 proc. klientų. Tai yra tikrai nemažas rodiklis“, – Delfi komentavo R. Laurinavičius.

Pasak jo, „Circle K“ nuolat siekia pasiūlyti kuo geresnę atsiskaitymo patirtį ir didesnį efektyvumą.

„Jai kurį laiką egzistuoja galimybė degalų pompą savarankiškai aktyvuoti, naudojantis mobiliąja programėle. Dabar klientai tais atvejais, kai degalinėje reikia tik degalų, galės sugaišti dar mažiau laiko“, – teigia R. Laurinavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)