Iniciatyva, kaip ir pernai, vyks ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse. Iniciatyva truks tris valandas, po to degalų kainos bus grąžintos į įprastą lygį.

„Norime, kad kuo daugiau žmonių pasinaudotų galimybe savo degalų bakus prisipildyti už mažesnę kainą, taip padėdami jiems atlaikyti pasiruošimo naujiems mokslo metams krūvį, kadangi ir išlaidų lygis, ir jautrumas prekių bei paslaugų kainoms išlieka.

Nuo rugsėjo tradiciškai suintensyvėja eismas, tad tikimės, kad kokybiški degalai padės sklandžiai įsilieti į rudens ritmą“, – sako „Circle K“ viceprezidentas Baltijos šalims Skirmantas Mačiukas.

Didžiausią degalinių tinklą Lietuvoje valdanti „Viada“ vėliau ketvirtadienį pranešė, kad jungiasi prie „Circle K“ iniciatyvos ir šiandien taip pat nuo 14 iki 17 val. mažina degalų kainas 20 ct litrui. Akcija galioja visoms degalų rūšims. Lojalumo programos dalyviams bei visų tinkle aptarnaujamų nuolaidų kortelių turėtojams papildomos nuolaidos taip pat bus taikomos.

„Artėjantys mokslo metai išties atneša ir nemažai rūpesčių. Džiaugiamės galėdami nors šiek tiek palengvinti rudens startą ir keliones paversti labiau draugiškomis klientų kišenei. Kaip didžiausiam degalinių tinklui, mums svarbu, kad akcija galės pasinaudoti visos Lietuvos, net ir mažiausių miestelių, gyventojai. Tad visiems linkime sėkmingo mokslo metų starto“, – sako bendrovės „Viada“ mažmeninės prekybos vadovas Vytautas Bacevičius.

Šiame degalinių tinkle taip pat akcija galios tik šiandien kelias valandas, baigsis 17 val., o degalų kainos grįš į pirminį, iki akcijos buvusį, lygį.

Degalinių tinklo „Circle K“ inicijuota „Degalų diena!“ (angl. Fuel day) truks kelias valandas, tačiau bus siekiama užtikrinti, kad sumažinta kaina galėtų pasinaudoti kuo daugiau žmonių. Įvertinant praėjusių metų patirtį, „Circle K“ pasitelks papildomas darbuotojų pajėgas, kad būtų užtikrintas sklandus eilių valdymas, automobilių judėjimas bei klientų aptarnavimas.

Degalinių komandoms šią dieną padės ir pagrindinio „Circle K“ biuro atstovai, kurie atvyks darbuotis kartu. Vis dėlto, vairuotojams taip pat siūloma planuotis atvykimą iš anksto.

„Circle K“ pranešime nurodo, kad didžiąją dalį degalų kainos sudaro didmeninė degalų įsigijimo kaina bei įvairūs mokesčiai. 5-7 proc. yra pardavėjo dalis.

Delfi primena, kad 2022 metų gruodį, pirmą kartą „Circle K“ ėmusis šios iniciatyvos ir degalų kainas kelioms valandoms sumažinus 20 centų nusidriekė vairuotojų eilės. Prie iniciatyvos tą pačią dieną prisijungė ir dar vienas degalinių tinklas „Viada“.

Tiesa, vairuotojų komentarų tuomet dėl šios akcijos sulaukta įvairių: vieni tvirtino, kad kitose degalinėse ir be nuolaidos pigiau, kiti kalbėjo, kad daugiau sudeginsi degalų laukdamas eilėje, nei sutaupysi, dar vieni svarstė, kad tinklas užsikėlė kainas, o tada nuolaidą daro. Plačiau skaityti apie praėjusių metų iniciatyvą galite čia.

„Circle K“ Lietuvoje valdo 95-ias degalines. Didžiąją dalį jos degalinių tinklo sudaro viso aptarnavimo degalinės – jų yra 87, dar 8 – automatinių. Šią įmonę valdo Kanados „Alimentation Couche-Tard“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)