Vilnietis Arijus feisbuke pasidalijo ironiškomis instrukcijomis, kaip tai reikėtų padaryti Vilniuje esančioje požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje po Vinco Kudirkos aikšte.

Šioje aikštelėje esantys automatai priima tik grynuosius, o galimybė tai padaryti kortele pareikalauja ne tik pasivaikščiojimo, bet ir laiko.

„Ateini iki subjekto „aš stovių prie langelio ir rūkau, o ant tavęs man dzin", kitaip vadinamo sargu, apačioj ir sakai, kad nori susimokėti korta už parkingą; Aikštelės dzin subjektas tave siunčia į viršų pas tetules iš „Susisiejimo paslaugų"; Atstovi eilę su perkančiai „bilitėlius". Paduodi parkavimo bilietą ir neigiamai atsakai į tetulės klausimą, ar žinai, kiek mokėti; Tada tetulė - DĖMESIO - skambina sargui į aikštelę, pasako, nuo kada tavo automobilis parkuojamas; Tetulė TUŠINUKU užsirašo sumą; Tada sumoki nurodytą sumą; Varai į apačią pas subjektą, paduodi čekį; Sargas įkiša tavo bilietėlį į savo magiškąją skylę, išmuša burtažodį “, - vaizdingai savo patirtį aprašė jis socialiniame tinkle.

Savivaldybės įmonės Susisiekimo paslaugos komunikacijos vadybininkas Tomas Šiuškus DELFI sakė, kad labai nedidelė dalis klientų už automobilio stovėjimą nori atsiskaityti kortele.

„Esame gavę pasiūlymų, kad būtų galima atsiskaityti kortelėmis, tačiau tokių vartotojų yra nedidelis skaičius, Mes svarstome apie galimybę įdiegti automatuose galimybę atsiskaityti kortele“, - teigė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)