Vietinės stiuardesės atkreipė dėmesį į internetą užtvindžiusius pranešimus, o „Avianova“ šokiravo publiką vaizdo reklama su pusnuogėmis merginomis. Tiesa, nors apie kalendorių su apsinuoginusiomis gražuolėmis pasakoja bendrovės darbuotojai savo forume, tačiau pati bendrovė kategoriškai paneigė kalbas apie tokį reklaminį žingsnį.

Pranešimai apie neva skandalingas „Aeroflot“ nuotraukas daugelį sutrikdė. RB.ru korespondentai susisiekė su bendrovės atstovais, kad išsiaiškintų jos oficialią poziciją šiuo klausimu.

„Oficialiai pareiškiu, kad visi internete pateikti įrodymai melagingi. „Aeroflot“ niekada neplanavo leisti kalendorių tokia tema, – aiškino ryšių su visuomene departamento direktorius Olegas Michailovas. – Manome, kad nuotraukos teršia bendrovės ir jos darbuotojų garbę.“

Kalbama, kad pusnuogių „Aeroflot“ stiuardesių fotosesija vyko gegužę bendrovės techninio centro angare. Kalendorius vadinamiesiems VIP klientams – pionieriškas „Aeroflot“ marketingo direktoriaus Vitalijaus Saveljevo žingsnis, rašoma Forum-msk.ru.

„Pirmą kartą stiuardesės apnuogino visą kūną ir liko vien su firminėmis pilotėmis ant galvų“, – rašoma leidinyje.

Skandalingose nuotraukose stiuardesės pasipuošusios raudona pilote ir baltomis pirštinaitėmis ar raudonais aukštakulniais bateliais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją