Septynvietis „Qashqai“ yra sukurtas ant penkiaviečio brolio platformos, tačiau yra akivaizdžiai didesnis: 21 cm ilgesnis (ilgis siekia 4,53 m), 4 cm aukštesnis (aukštis siekia 1,64 m) bei turi 13,5 cm ilgesnę ratų bazę, kuri siekia 2,77 m.

Gamintojai teigia, kad nors septynvietis automobilis gerokai paaugo, tačiau ant trečiosios sėdynių eilės patogiai įsitaisys tik vaikai arba ne aukštesni nei 1,60 m ūgio suaugusieji.

Kaip ir mažesnis brolis, septynvietis „Qashqai” bus varomas tik priekiniais arba visais keturiais ratais. Naujokas turės ir tuos pačius keturis variklius: du benzininius (1,6 l/115 AG ir 2,0 l/140 AG) bei du dyzelinius (1,5 l/106 AG ir 2,0 l/150 AG).

Bus iš ko rinktis ir pavarų dėžes. Jų kaip ir variklių - taip pat keturios. Tai dvi mechaninės: penkių arba šešių bėgių. Taip pat dvi automatinės: šešių laipsnių bei belaipsnė (CVT) pavarų dėžė.

Kaip standartinė įranga į septynvietį „Nissan Qashqai“ bus montuojamas panoraminis stoglangis, stogo bagažinės laikikliai, tamsinti galiniai langai, automobilio statymo asistentas, nuolatinio greičio palaikymo sistema, visi automatiškai valdomi langai, CD grotuvas, šešios saugos oro pagalvės bei kita saugumo ir komforto įranga.

Šaltinis
Portalo "Autotau.lt" informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo neleidžiama.
Autotau.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją