Kompanijos atstovų teigimu, saloje taip pat bus atidaryta sezoninė operacijų bazė ir žiemą Gran Kanarijos oro uoste bazuosis du aviakompanijos orlaiviai „Airbus A220-300“.

„airBaltic“ atstovų teigimu, skrydžiai į Gran Kanariją prasidės šių metų gruodžio 2 dieną. Planuojama, kad bus vykdomas vienas savaitinis skrydis tarp Lietuvos sostinės ir Las Palmaso.

Teigiama, kad „airBaltic“, Las Palmase bazuodama du orlaivius, įgyvendina savo strategiją, kuria siekiama optimizuoti įgulų rotacijos efektyvumą ir maksimaliai išnaudoti orlaivius, nes juos galima nukreipti į maršrutus per jau esamas oro linijų bendrovės bazes bei aptarnaujamus miestus.

Šis sprendimas neturės jokios įtakos „airBaltic“ žiemos tvarkaraščiui, planams ir bendrai veiklai iš Vilniaus, Rygos, Talino ir Tamperės. Sezoninis pasiūlymas taip pat papildys šiuo metu „airBaltic“ siūlomus skrydžius į Kanarų salas, nes artėjantį žiemos sezoną oro bendrovė ir toliau vykdys tiesioginius skrydžius į Tenerifę iš savo keturių pagrindinių bazių.

„airBaltic“ skraidins „Airbus A220-300“ orlaiviais, kuriuose bus siūlomos verslo ir ekonominė klasės.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją