„Džiaugiamės galėdami pranešti apie tolesnę plėtrą Vilniuje, pridėdami tiesioginius skrydžius į Oslą. Norvegijos sostinė yra gyvybingas ir įvairialypis miestas, o naujasis maršrutas pasitarnaus tiek poilsinėms, tiek verslo kelionėms. Be to, iš Rygos pradėsime vykdyti tiesioginius skrydžius į Madeirą – precedento mūsų tinkle neturinčią kryptį, siūlančią fantastišką laisvalaikio praleidimo patirtį dėl nuostabių kraštovaizdžių ir kvapą gniaužiančios gamtos“, – teigė „AirBaltic“ prezidentas ir generalinis direktorius Martinas Gaussas.

„Didinami dažniai į Berlyną, Taliną ir į 3 svarbiausius Europos oro uostus jungiamiesiems skrydžiams (HUB) Miunchene, Amsterdame ir Paryžiuje, suteiks galimybių tiek lietuviams, tiek mūsų šalies svečiams keliauti dar patogiau. Yra pagrindo džiaugtis ir ryšių su Norvegija turintiems keliautojams. Šios Skandinavijos šalies sostinė bus pasiekiama dar patogiau“, – sakė Lietuvos oro uostų generalinis direktorius Simonas Bartkus.

AirBaltic lėktuvas Vilnius

Skrydžiai iš Vilniaus į Oslo Torp truks 1 valandą 55 minutes.

Be naujos krypties, „AirBaltic“ padidins skrydžių iš Vilniaus į Amsterdamą, Paryžių, Miuncheną, Taliną ir Berlyną dažnumą. Be to, oro bendrovė ir toliau skraidins iš Vilniaus į Lisaboną ir Hamburgą.

Artėjantį žiemos sezoną „AirBaltic“ planuoja iš viso atidaryti tris naujus maršrutus iš Baltijos šalių: Ryga-Madeira (Portugalija), Talinas-Kittilija (Suomija) ir Vilnius-Oslo Torp (Norvegija). Be to, aviakompanija padidins skrydžių dažnumą daugiau nei dešimčia esamų maršrutų iš šio regiono.

Naujuoju maršrutu bus skraidinama „Airbus A220-300“ orlaiviu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)