„Užtikrinsime geriausią susisiekimą iš ir į Baltijos regioną, atlikdami tiesioginius skrydžius ir sujungdami Vilnių su didžiausiais Europos verslo bei judėjimo centrais“, – teigia Martin Gauss, „airBaltic“ generalinis direktorius.

Oro linijų bendrovė ir toliau siūlo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą, Berlyną, Dubliną, Dubrovniką, Kijevą, Londoną, Miuncheną, Oslą, Paryžių ir Taliną bei patogų susisiekimą per Rygą.

Berndrovė teigia, kad svarbiausias jos prioritetas – keleivių saugumas ir sveikata. „airBaltic“ įdiegė griežtas saugos priemones, o naujos skrydžių operacijos vykdytos vadovaujantis valdžios institucijų pateiktomis rekomendacijomis.

„airBaltic“ prašo savo keleivių atidžiai sekti atsakingų institucijų taisykles ir reguliavimus. Keleiviams prieš keliaujant rekomenduojama pasitikrinti kelionių reikalavimus ir oro uosto apribojimus oficialiuose internetiniuose portaluose arba vietinėse ambasadose. Reikalavimai keičiasi greitai ir skiriasi įvairiose šalyse, todėl keleiviai, norėdami išvengti netikėtumų, visada turėtų vadovautis naujausia informacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)