Nuo kitų metų gegužės 3 dienos iš Vilniaus bus pradedamas vykdyti skrydis į Krokuvą, Lenkiją. Numatomi du skrydžiai per savaitę.

Nuo 2024 m. gegužės 29 d. taip pat 2 skrydžiai per savaitę numatomi iš Palangos į Amsterdamą, Nyderlandus.

Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, nauji maršrutai leis keliauti iš Lietuvos 12 tiesioginių krypčių ir pasiūlys beveik 70 krypčių su persėdimu Rygoje.

„Siekiame, kad „Air Baltic“ ir toliau išliktų pirmaujančia oro linijų bendrove regione. Kitą vasarą pradėjus skrydžius 11 naujų maršrutų, sustiprinsime savo pozicijas ir siekius augti, toliau gerindami susisiekimą iš Baltijos šalių. Džiaugiamės galėdami praplėsti savo pasiūlą Lietuvos keleiviams, pridėdami 2 naujus tiesioginius maršrutus ir padidindami skrydžių dažnumą paklausiausiais maršrutais iš Vilniaus“, – teigia „Air Baltic“ prezidentas ir generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Vasaros sezono metu „Air Baltic“ Vilniuje ir toliau bazuos du savo „Airbus A220-300“ orlaivius. Be to, oro linijų bendrovė planuoja padidinti skrydžių dažnumą paklausiais maršrutais iš Vilniaus, tarp kurių Paryžius, Miunchenas ir Talinas.

Ateinantį vasaros sezoną „Air Baltic“ planuoja pasiūlyti 11 naujų maršrutų – 7 iš Latvijos, 2 iš Lietuvos ir 2 iš Estijos. Iš Rygos oro linijų bendrovė pradės reguliarius skrydžius į Alikantę (Ispanija), Kišiniovą (Moldova), Liublianą (Slovėnija), Prištiną (Kosovas), Skopjė (Šiaurės Makedonija), Sofiją (Bulgarija) ir Tiraną (Albanija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją