„Mes esame į klientus orientuota kompanija, - teigiama „Aeroflot“ pranešime. - Lėktuvo palydovė, į kurios nuotrauką dėmesį atkreipė @varlamov, „Aeroflot“ jau nebedirba“. Kitame pranešime patikslinama, kad kalba eina apie Tatjaną Kozlenko.

Foto tinklaraštininkas Ilja Varmalovas nuorodą į T. Kozlenko nuotrauką publikavo sausio 19 dieną. Iš lėktuvo galo darytoje nuotraukoje matyti stiuardesės vidurinis pirštas, rodomas nugara į ją sėdintiems keleiviams. Sausio 21 dieną T. Kozlenko paskyroje atsirado užrašas: „Likite sveiki, mano draugai!“, tačiau neaišku, ar šis pranešimas susijęs su jos atleidimu iš darbo.

Tai ne pirmas kartas, kai „Aeroflot“ atleidžia lėktuvo palydovę dėl socialiniuose tinkluose pasirodžiusios informacijos. 2012 metų gegužės 9 dieną stiuardesė Jekaterina Solovjova savo „Twitter“ paskyroje pasišaipė iš lainerio „Sukhoi Superjet-100“ Indonezijoje patirtos aviakatastrofos. Vėliau atleista J. Solovjova įsidarbino „Vkontakte“ Maskvos biure.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)