„Labai džiaugiamės, matydami tokį didelį susidomėjimą mūsų regionu ir „Maxima grupe“. Tokių stiprių partnerių, tarp kurių yra Europos rekonstrukcijos ir plėtros bankas bei Šiaurės investicijų bankas, buvimas demonstruoja, kad net ir šiais neramiais laikais investicijos į mūsų regioną išlieka patrauklios. Esame dėkingi mūsų partneriams už besitęsiantį bendradarbiavimą – mes išties esame sėkmingi tik kartu“, – teigia „Maxima grupės“ generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas Mantas Kuncaitis.

Paraiškas emisijos platinime pateikė instituciniai investuotojai iš Baltijos šalių, Skandinavijos ir Jungtinės Karalystės. Emisija išplatinta su 1,064 proc. pajamingumu. Nurodoma, kad „Luminor“ bankas buvo vienintelis šio sandorio organizatorius bei platintojas, o advokatų kontora „TGS Baltic“ suteikė teisinio patarėjo paslaugą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją