Bendradarbiaudamas su partneriais Skandinavijoje, „Luminor“ bankas pristato visiškai naują platformą, kuri suteikia galimybę Baltijos šalių gyventojams lengvai investuoti į ypač platų finansinių produktų asortimentą.

„Baltijos šalių gyventojų investavimo apimtys yra penkis kartus mažesnės nei ES vidurkis. Iš dalies dėl sudėtingo investavimo proceso, iš dalies dėl to, kad iki šiol verslas siekė pritraukti daugiausiai pasiturinčius klientus bei profesionalius investuotojus, taip pat dėl aukštų minimalių investavimo sumų”, – komentuoja „Luminor” Taupymo ir rinkų produktų vadovas Mindaugas Tutlys.

Rašoma, kad „Luminor Investor“ daugiausia skirtas žmonėms, norintiems investuoti, bet nežinantiems, kaip pradėti. Pradėti investuoti platformoje paprasta, nes ji sukurta orientuojantis į gerą vartotojo patirtį, o minimali investavimo suma prasideda nuo 100 Eur, taip suteikiant galimybę investuoti vartotojo pasirinktu tempu.

Platformoje pateikiamas platus nesudėtingų finansinių priemonių sąrašas: daugiau nei 12 000 akcijų, 800 biržoje prekiaujamų fondų, 400 investicinių fondų bei 120 obligacijų. Finansinių priemonių skaičius yra nuolat didėjantis.

Kuriant platformą ypač daug dėmesio skirta mokesčių skaidrumui: visi mokesčiai aiškiai matomi, suprantami, palyginami bei prognozuojami.

Labiau pažengę investuotojai įvertins prieigą prie išsamių įmonių duomenų. Platformoje pateikiami įmonių finansai, įmonių naujienos ir istoriniai veiklos rezultatai. „Luminor Investor“ pirmauja Baltijos šalių rinkoje pagal tokios informacijos kiekį investavimo platformose, juolab, kad prieiga prie šių duomenų investuotojams nemokama.

„Sukūrėme galingą ir patogią investuotojų platformą Baltijos šalių gyventojams. Tai įrankis, kuris šeimoms suteiks patogesnę galimybę investuoti bei įgyti investavimo patirties“, – teigia M. Tutlys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)