Prasidėjus antradienio prekybai Niujorko akcijų biržoje, indeksas „Dow Jones“ smuko 0,08 proc., „S&P 500“ indeksas - 0,09 proc., o „Nasdaq“ indeksas antradienio prekybą pradėjo 0,08 proc. smukimu.

Gegužę atleisto Dž. Komio parodymai gali apsunkinti ir taip vangiai palaikomas Donaldo Trumpo įstatymų iniciatyvas; JAV prezidentas žada atšaukti sveikatos apsaugos reformas ir peržiūrėti apmokestinimą.

Investuotojai stebės ir Europos centrinio banko (ECB) posėdį, vyksiantį ketvirtadienį. Anot šaltinių, tikimasi palankesnio ekonomikos įvertinimo.

Ir nors pirmadienį Volstritas kiek smuko, šalies akcijos, reaguodamos į sėkmingas įmonių pirmojo ketvirčio ataskaitas, siekia rekordines aukštumas.

„HD Supply Holdings“ akcijų vertė smuko net 16,9 proc. po to, kai bendrovė paskelbė apie planus parduoti savo padalinį privačiai investicinei įmonei už 2,5 mlrd. dolerių.

„Thor Industries“ akcijos pabrango 10,8 proc. po pranešimų apie ketvirtinius rezultatus. „Michaels Cos“ akcijos neteko 8,3 proc., bendrovei sumažinus savo pačios prognozes.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)