Skelbiama, kad biržos svetainė internete neveikia, tituliniame puslapyje skelbiama, kad taip nutiko dėl techninių nesklandumų, skelbia lenta.ru.

„Maskvos biržos fondų, valiutos ir ateities sandorių rinkose situacija neaiški. Rugsėjo 8 dieną biržos duomenų centre fiksuojami technikai sutrikimai, sutriko tinklo veikla. Birža planuoja atnaujinti prekybą pasitelkusi turimas atsargines priemones. Apie prekybos atnaujinimą bus paskelbta atskiru pranešimu“, – teigiama svetainėje.

Pastarąjį kartą birža prekybą stabdė rugsėjo 1 dieną. Tada nesklandumai sutrikdė ne visos biržos veiklą. Skelbiama, kad tai jau ketvirtasis toks incidentas Maskvos biržoje per pastaruosius keturis mėnesius.

Problemų kilo birželio 15 ir 16 dienomis. Techninių nesklandumų atsirado valiutos segmente. Rinkos dalyviai kurį laiką negalėjo atlikti valiutinių operacijų.

Birželio 9 dieną kilo bėdų ateities sandorių rinkoje: nemažai rinkos dalyvių skundėsi ryšių su pardavimo sistema sutrikimais.

Kovo 5 dieną birža buvo nutraukusi prekybą valiutos bei brangiųjų metalų rinkoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)