„S&P500“ ir „Dow Jones Industrial“ indeksų reikšmės didėjo atitinkamai 0,41 proc. ir 0,53 proc., Europoje „EURO STOXX 50“ augo 0,46 procento. Šįryt Azijos rinkose Honkongo „HANG SENG“ ir Japonijos „NIKKEI 225“ indeksų reikšmės didėja apie 0,50 procento. Šiandien iš įdomesnių įvykių verta atkreipti dėmesį į ECB skelbiamą spalio mėnesio susitikimo ataskaitą. Taip pat Švedijos centrinis bankas skelbs sprendimą dėl bazinių palūkanų normų. Prognozuojama, kad jos bus padidintos nuo 4 proc. iki 4,25 proc., tačiau nenustebintų ir nekeičiamos palūkanų normos.

Priešpaskutinį lapkričio ketvirtadienį amerikiečiai švenčia Padėkos dieną, todėl JAV akcijų rinkos šiandien nedirbs. Po to seks amerikiečių laukiamas Juodasis penktadienis, ko gero viena didžiausių išpardavimo dienų metuose.

Baltijos akcijų rinkose svarbių naujienų skelbta nebuvo, prekyba išlieka pakankamai stabili. Aktyviausiai prekiauta Šiaulių banko akcijomis, kurios brango 2,02 proc. iki 0,658 EUR už akciją, vertybinių popierių perleista už 415 tūkst. eurų. Impulsą akcijų brangimui daro banko sprendimas vykdyti savo akcijų supirkimą. Įgyvendinamo akcijų supirkimo kaina siekia 0,66 euro už akciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją