Po vakar dienos diskusijų derybas nuspręsta tęsti šiandien. Jau pasibaigus prekybai, pasirodė žinia, kad „Regeneron Pharmaceuticals Inc“ sukurtas antikūnių preparatas gali padėti gydyti koronavirusu apsikrėtusius pacientus šiems nesant ligoninėje. Šįryt paskelbtas Kinijos pramonės sektoriaus PMI indeksas daugmaž atitiko lūkesčius. 8.30 val. Lietuvos laiku Kinijos „Shanghai Composite“ buvo pakilęs 0,22 proc., Honkongo „Hang Seng“ 1,10 proc., Indijos „BSE 30“ 0,31 proc., o Japonijos NIKKEI smuktelėjo 1,19 proc. procento. JAV vyko pirmieji prezidento rinkimų debatai, kuriuose susigrūmė dabartinis šalies vadovas D. Trump‘as ir demokratų kandidatas J. Biden‘as. Iš D. Trump‘o pasisakymų galima spręsti, kad neaiškios rinkimų baigties galimybė ir laimėtojo aiškinimasis Aukščiausiajame teisme yra reali galimybė. Toks scenarijus laikomas pačiu blogiausiu ir ekonomikai, ir finansų rinkoms.

Baltijos šalių biržose – štilis. Aktyviausiai vakar prekiauta „Tallink Grupp“ ir „Tallinna Kaubamaja Grupp“ akcijomis, kurios atpigo atitinkamai 0,95 ir 0,74 procento. Bendra prekybos apyvarta siekė tik 546,5 tūkst. eurų. Papildomame sąraše „INVL Baltic Real Estate“ akcijų kaina šoktelėjo 9,78 proc. (iki 2,02 euro už akciją). Bendrovė paskelbė apie sudarytą sutartį dėl verslo centro „Vilniaus vartai“ dalies pardavimo už 20 mln. eurų. Pranešime teigiama, kad sandorio įtaka „INVL Baltic Real Estate“ pelnui 2020 m. sieks 4,4 mln. eurų, o bendrovės grynųjų aktyvų vertei 0,33 euro vienai akcijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją