Rinkose daugėja spekuliacijų, kad tai gali būti paskutinis bazinių palūkanų normų didinimas šiame pinigų politikos griežtinimo cikle.

Tuo tarpu Kinija paskelbė didesnį negu planuota eksporto apimčių mažėjimą. Tikėtasi, kad spalio mėnesį, palyginti su analogišku laikotarpiu prieš metus, eksporto apimtys mažės 3,5 procento. Visgi eksportas arba kitaip prekių pardavimas ir paslaugų teikimas užsienio subjektams smuko 6,4 procento. Investuotojai pesimistiškai įvertino tokius duomenis ir 10 val. Lietuvos laiku Honkongo HANG SENG akcijų indekso reikšmė mažėja apie 1,5 procento.

Šiandien ypatingai svarbių makroekonomikos duomenų skelbiama nebus, dėmesio sulauks euro zonos gamintojų kainų indekso rodiklis, JAV prekybos duomenys ir bankininkystės milžino UBS skelbiami rezultatai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją