Pasak bendrovės pranešimo, „Aviva fondai“ siūlomi tiek konservatyvų investavimo būdą propaguojantiems, tiek ir didesnių svyravimų nebijantiems, bet ir didesnę grąžą siekiantiems uždirbti žmonėms.

„Aviva Lietuva“ taip pat pradėjo teikti galimybę pasirinkti investavimo į socialiai atsakingų įmonių akcijas kryptį.

„Socialiai atsakingas investavimas atspindi mūsų bendrovės verslo orientaciją ir tuo pačiu suteikia galimybę daugiau uždirbti progresyvesniems investuotojams, kuriems svarbu siekti pelno sąžiningai, neteršiant aplinkos ir saugant mūsų planetą nuo tokių neigiamų reiškinių kaip visuotinis klimato atšilimas“, - sako „Aviva Lietuva“ generalinė direktorė Asta Ungulaitienė.

Pagal šią kryptį lėšos investuojamos į Europos šalių įmonių akcijas, o fondo 3 praėjusių metų grąža sudarė 79,4 proc., nepaisant to, kad investuojama į įmones, skiriančias nemažai papildomų lėšų socialiai atsakingam verslui plėtoti.

„Aviva Lietuva“ klientai, pasirinkdami „Aviva fondų“ investavimo kryptis gali papildomai įsigyti draudiminę apsaugą: atsitikus nelaimei draudėjui išmokama dvigubai didesnė suma, nei investuota į „Aviva fondus“. Atsitikus nelaimei neturint papildomos apsaugos, klientui bus išmokėta didesnė suma – sukaupta vertė arba įmokėta įmoka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją