Pasak įmonės generalinio direktoriaus Ugniaus Latvio, šioje miesto dalyje, šalia Laisvės ir Pilaitės prospektų, numatyti aukštybiniai pastatai, jau formuojasi naujas dangoraižių kvartalas.

„Sostinėje turime vos kelias vietas, kur Vilniaus miesto savivaldybė yra numačiusi daugybinių pastatų plėtrą. Konstitucijos pr. zona jau yra susiformavusi kaip verslo dangoraižių kvartalas, o štai Viršuliškėse formuojamas gyvenamasis dangoraižių kvartalas. Atsižvelgiant į tai, sotinėje yra labai ribota pasiūla tokio pobūdžio projektų. Jeigu gyventojai svarsto apie išskirtinius dangoraižių paskutiniuose aukštuose įsikūrusius butus, tai pasiūla apsiriboja vos keliais vienetais per metus“, – teigia „Baltic Asset Management“ vadovas U. Latvys.

Projektą „Newton“ sudaro dviejų 17 ir 18 aukštų pastatų kompleksas su 233 butais, nuo 24 kv. m iki 90 kv. m. Būstų kainos prasidės nuo 83 tūkst, eurų ir sieks 268 tūkst. eurų, kvadratinio metro kaina – nuo 2885 Eur/kv. m.

Viršutiniuose aukštuose suplanuoti apartamentai per du aukštus. Ant abiejų pastatų stogų įrengtos terasos su skirtingomis laisvalaikio ir aktyvumo zonomis, iš kurių atsivers Vilniaus panoraminiai vaizdai ir senamiesčio architektūros ansamblis.

Teigiama, kad bus įrengtas grindinis šildymas, dviejų aukštų požeminė automobilių stovėjimo aikštelė bei repuracinė sistema. Visi butai turės balkonus arba terasas.

Pirmuose aukštuose suplanuotos komercinės patalpos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją